Меню
Количка

За нас

Maslatabg.com

 

 

Maslatabg.com – кои сме ние?

 

Maslatabg.com е онлайн магазин, изграден с цел да предлага на едно място пълен набор от първокласни продукти за широка гама от автомобили. Ние се стремим да предоставим на потребителя оптималното съотношение между качество, цена и разнообразие. Самата платформа Maslatabg.com е структурирана по начин, който прави търсенето, набелязването и поръчката на конкретни продукти максимално бързо и лесно. Екипът, стоящ зад Maslatabg.com, разполага с дългогодишен опит в бранша и може да бъде доста полезен на клиентите при свързване. Само с един клик или с едно телефонно обаждане е възможно да си поръчате необходимите артикули за вашето лично превозно средство.  

 

 

 Maslatabg.com – какви продукти предлагаме?

 

Ние от Maslatabg.com предлагаме на практика всякакви продукти за съвременните автомобили. Започвайки от авточасти, акумулатори и масла, и стигайки до филтри, течности, автолампи, добавки и т.н. Както вече отбелязахме, целта ни е да съберем на едно място артикулите, които шофьорите поръчват за своите лични превозни средства. По този начин ще ви спестим значително количество време и усилия, свързани с обикалянето на различни търговски обекти и търсенето на нужните авточасти и аксесоари. Доверете се на онлайн магазин Maslatabg.com – в следващите редове ще изведем накратко основните преимущества за потребителя от пазаруването при нас. 

 

 

Основните преимущества за потребителя от пазаруването в Maslatabg.com      

 

Няколко са основните преимущества за потребителя от пазаруването в Maslatabg.com, които трябва да посочим. Сред тях са оригиналните продукти, предлагани при нас, конкурентните им цени, голямото продуктово разнообразие, както и бързото и лесно получаване на всички поръчани артикули. Ето малко повече информация за споменатите преимущества на онлайн магазин Maslatabg.com:

 

1.     Основните преимущества за потребителя от пазаруването в Maslatabg.com: Оригинални продукти – ние от онлайн магазин Maslatabg.com предлагаме оригинални продукти от най-високо качество за вашите автомобили. Оригинални продукти, които са дело на реномирани производители и са изработени по последни стандарти в бранша. Оригинални продукти, които ще се запазят в отлично състояние и ще ви вършат работа за дълъг период от време.

2.     Основните преимущества за потребителя от пазаруването в Maslatabg.com: Редовни промоции и намаления – в онлайн магазин Maslatabg.com редовно могат да се открият автомобилни части и аксесоари, които се предлагат на специални промоции и намаления в цените. Съветът, който бихме ви дали, е да следите нашата секция „Намалени авточасти“. Така ще научавате своевременно за промоционалните ни предложения и ще можете да се възползвате в максимална степен от тях, както и да получавате най-доброто за личното си превозно средство на изгодна цена.

3.     Основните преимущества за потребителя от пазаруването в Maslatabg.com: Огромно разнообразие от продукти – както споменахме по-горе, в онлайн магазин Maslatabg.com е налице огромно разнообразие от автомобилни части и аксесоари. Това важи в пълна степен както за типовете предлагани автомобилни части и аксесоари, така и за моделите превозни средства, за които те са предназначени. Независимо с какъв модел автомобил разполагате или каква авточаст или аксесоар ви трябва към настоящия момент, платформата ни Maslatabg.com е подходящото място за пазаруване.

4.     Основните преимущества за потребителя от пазаруването в Maslatabg.com: Бързо и лесно получаване – когато поръчате авточасти и аксесоари от онлайн магазин Maslatabg.com, можете да бъдете сигурни, че ще ги получите бързо и лесно на посочения от вас адрес. Поръчаните от Maslatabg.com артикули се изпращат по куриер още на същия работен ден. При пристигането им имате възможност да се възползвате от опцията за преглед и едва след това да ги заплатите. При необходимост от допълнителна информация относно конкретни продукти, налични в онлайн магазин Maslatabg.com, не се притеснявайте да се свържете с екипа ни на телефон 0892948444.

 

 

Пазаруване в онлайн магазин Maslatabg.com – въпроси и отговори  

 

Нека накрая да дадем отговори на някои от основните въпроси, които вероятно потребителите си задават при посещение на онлайн магазин  Maslatabg.com. Въпроси, свързани с ориентирането в платформата Maslatabg.com, с начините за извършване на поръчка, както и с механизма, по който се осъществяват доставките. Важно е да сте напълно наясно с всички тези неща, преди да осъществите покупка от онлайн магазин Maslatabg.com.

 

 

Пазаруване в онлайн магазин Maslatabg.com – как да се ориентирам в платформата?

 

Платформата Maslatabg.com е изградена по начин, който позволява на потребителите да се ориентират максимално бързо и лесно в нея. В лявата част на началната страница е поместено табло с всички категории продукти, с които разполагаме. При кликване върху конкретна категория ще можете да разгледате всички продукти, попадащи в нея. За допълнително улеснение на клиента сме създали и специални секции в Maslatabg.com, като например „Оферти на фокус“, „Най-нови продукти“, „Препоръчани продукти“, „Намалени авточасти“ и т.н. По този начин ще можете да следите кои са актуалните предложения на Maslatabg.com, съответстващи на най-новите тенденции в бранша и на конкретния сезон от годината. 

 

 

Пазаруване в онлайн магазин Maslatabg.com – кои са начините за извършване на поръчка?

 

Два са начините за извършване на поръчка на желания продукт от онлайн магазин Maslatabg.com. Първият е чрез натискане на бутона „Купи“ в описанието на самия продукт и попълване на всички необходими данни. А вторият е поръчка по телефона. Можете да се свържете с наш служител, ако искате например да получите допълнителна информация за наличен в платформата Maslatabg.com продукт. След като се уверите, че въпросният продукт е правилният избор за вашето превозно средство, просто казвате данните си на служителя и поръчката ще бъде направена.

 

 

Пазаруване в онлайн магазин Maslatabg.com – информация за доставките

 

Вече отбелязахме, че след извършена поръчка от онлайн магазин Maslatabg.com съответният артикул се изпраща по куриер още на същия работен ден. Така че можете да очаквате получаването му в най-кратки срокове. Вариантите са да заявите получаване на  конкретния адрес, където се намирате, или пък в офис на фирмата – доставчик. Фирмите – доставчици, с които работи екипът на онлайн магазин Maslatabg.com, са Спиди, Еконт и Европът.  Цените на доставките на всяка една от тях можете да видите в секцията ни „Доставки“.    

Този сайт използва бисквитки, за да ви дадем възможно най-доброто изживяване по време на престоя Ви в нашия онлайн магазин. За повече информация и настройки, моля запознайте се с нашата ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.