Меню
Количка

Общи условия

Поръчката може да бъде направена чрез сайта, като регистриран потребител или като гост. След избор на продукт попълнете данните за доставка или телефонен номер на поле бърза поръчка и ще се свържем с вас. Доставката се извършва с куриерски фирми Спиди и Европът.

Не е необходимо предварително плащане на продуктите в сайта ни. Плащането се извършва в момента на доставката на поръчаните артикули от куриер.

Доставката се извършва с куриерски фирми Спиди и Европът цената е фиксирана 5 лева за всяка поръчка.

Всяка част може да бъде върната в определения от закона срок, немонтирана и в ненарушен търговски вид. Разбира се, ние ще ви помогнем и в тази насока, като Ви върнем парите или заменим частта за друга.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА MASLATABG.COM

 

 

Tози документ съдържа Общите условията за използване на Сайта WWW.MASLATABG.COM.

Неприятно, но в случай че не сте съгласни с Общите условия, няма възможност да използвате Сайта www.MASLATABG.COM  и да сключвате договори с „АВТО СТИЛ 07” ЕООД.

При промяна на Политиката, промените ще бъдат публикувани тук.I. ПРЕДМЕТ

 

Тези общи условия важат за клиенти и потребители, които имат достъп до уебсайта MASLATABG.COM („Сайта“), администриран от „АВТО СТИЛ 07” ЕООД („Ние“, „Нас“), регистринано в АВ – ТРРЮЛНЦ с ЕИК 206478571.

Моля, запознайте се внимателно настоящите Общи условия, преди да получите достъп до Сайта и да сключите с Нас договор за продажба от разстояние.

Моля да имате предвид, че Вие се съгласявате да спазвате всички разпоредби на тези Общи условия, когато използвате MASLATABG.COM. Неприятно, но в случай че не сте съгласни с Общите условия, няма възможност да използвате Сайта.

 

II. ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА

 

2.1. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност регистринано в АВ – ТРРЮЛНЦ с ЕИК 206478571

2.2. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД администрира сайта WWW.MASLATABG.COM.

2.3. Можете да се свържете с дружеството на посочения адрес на управление.  

 Форма за контакт: https://MASLATABG.COM/  

+359 882 948 444; 07@MASLATABG.COM 

 3.1. Клиент – всяко физическо или юридическо лице или друго правно образувание, което използва WWW.MASLATABG.COM за сключване на договори за продажба от разстояние и доставка на стоки.

3.2. Потребител – всяко физическо или юридическо лице или друго правно образувание, което използва WWW.MASLATABG.COM по какъвто и да е начин, включително като го разглежда.

3.3. Профил – раздел от WWW.MASLATABG.COM, формиран от имейл адрес и парола, който позволява на клиентите да сключват договор за продажба от разстояние и доставка на стока с Нас, без да е необходимо при всяка поръчка да посочва адрес за доставка, да вижда историята на покупките си, своите бонус точки, исканията за рекламации, транзакции и др. възможности.

3.4. Услуга – запознаване с предлаганите от „„АВТО СТИЛ 07” ЕООД продукти и сключване и изпълнение на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчаната/ните стока/и.

3.5. Поръчка – сключване на договор за покупо-продажба от разстояние.

 

IV.ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

4.1. Общите условия на „„АВТО СТИЛ 07” ЕООД са задължителни за всички клиенти и потребители на сайта – WWW.MASLATABG.COM.

4.2. Всяко използване на сайта – WWW.MASLATABG.COM означава, че Вие сте се запознали внимателно с общите условия за използването й и сте се съгласили да ги спазвате безусловно.

4.3. Общите условия могат да бъдат променени едностранно от „АВТО СТИЛ 07” ЕООД  по всяко време. Това може да се дължи на по собствено решение на дружеството или да е наложително по силата на влязъл в сила нормативен акт. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички клиенти и потребители.

4.4. Във всеки един случай на промяна на общите условия „АВТО СТИЛ 07” ЕООД ще информира за това своите клиенти и потребители чрез публикуването на промените в сайта –  WWW.MASLATABG.COM, поради което Ви информираме, че имате задължение да правите справка за евентуални промени на общите условия на сайта – WWW.MASLATABG.COM при всяко негово ползване.

4.5. Ако някоя от разпоредбите на настоящите общи условия за ползване на Сайта се окажат недействителни или неприложими, независимо от причината за това, то това не влече недействителността или неприложимостта на останалите разпоредби.

4.6. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД полага сериозни усилия, за да поддържат точността на информацията, представена в сайта – WWW.MASLATABG.COM. Въпреки това, като се има предвид възможните технически грешки или пропуски в тази информация, „АВТО СТИЛ 07” ЕООД уточнява, че изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер, съответно доставените продукти могат да се различават от изображенията.

4.7. Характеристиките или цените на продуктите, описани в Сайта, могат да бъдат променяни по всяко време. Поради технически причини е възможно в тях да се съдържат грешки, за които „АВТО СТИЛ 07” ЕООД предварително се извинява на своите  клиенти и потребители, и моли същите да ни информират незабавно чрез формата за контакт с Нас.

4.8. Допустимо е описанията на продуктите да бъдат понякога непълни, поради ограниченото пространство на уеб страницата.

4.9. Всички стоки, включително тези в промоция/намаление се продават и доставят до изчерпване на количествата дори това да не е изрично отбелязано в сайта – WWW.MASLATABG.COM.

4.10.  WWW.MASLATABG.COM съдържа линкове към други сайтове.

 „АВТО СТИЛ 07” ЕООД не носи отговорност за политиката на поверителност на уебсайтове, които не администрира, както и за друга информация, съдържаща се в тях.

 

V.СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР

5.1. Клиентът заявява желанието си да сключи договор за покупко-продажба от разстояние с Нас и да купи предлаган от Нас продукт през сайта WWW.MASLATABG.COM като направи Поръчка по електронен път.

Преди да направи поръчката, Клиентът може извърши сравняване на продукти или да си създаде набор от любими продукти,  с „клик“ върху съответния знак върху продукта. Продуктите, които постави в категория „любими“ може да закупи в по-късен момент.

5.2 В случай, че Клиентът вече желае да закупи определените продукт/и, след като е избрал продукт/и, който/които желае да закупи, както и  количество и спецификации на същите,  следва да кликне върху „Купи сега“. След избора на всички продукти, които клиентът желае да закупи, следва да кликне върху „Кошница“. В нея може да въведете код за отстъпка или ваучер за подарък, в случай че разполагате с такива, след което в няколко последователни стъпки да въведе данни относно начин и адрес за доставката им, начин и място на плащане и да кликне върху „Потвърждение на поръчката“. 

Вяучер за подарък можете да закупите, като заявите и заплатите такъв през меню „МОЯТ АКАУНТ“. Ваучерът се получава по посочена от Клиента електронна поща.

5.3. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД има правото да не достави част или всички Стоки от Поръчката по различни обективни причини, включително но не само поради изчерпване на складовата им наличност. В такъв случай дружеството се свързва с Клиента на предоставените от него ел. поща, телефон и др. контакти за връзка и уточнява заявената поръчка. В случай на промяна на поръчката единствената отговорност на Продавача е да върне евентуално получената предварително цена за Стоката, която не може да бъде осигурена.

В случай, че плащането на поръчката е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва само чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни.

5.4. Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

За да не попълвате данните по т.5.2. е силно препоръчително да създадете Профил на Сайта. Използвайте бутоните „Вход“, „Нов потребител“, „Създаване на профил“,  за да създавате профил, като ще трябва да въведете вашите лични данни във формата за регистрация.

5.5. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД идентифицира Потребителите на сайта чрез съхранение на лог-файлове на сървъра на WWW.MASLATABG.COM и на IP адреса на Купувача. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД има право да събира и използва информация относно Потребителите след извършената от тях идентификация. Информацията, чрез която лицето може да бъде идентифицирано, може да включва име, фамилия, пол, адрес, телефон, както и всяка друга информация, която лицето предоставя доброволно при идентификацията. Информацията включва и всяка друга, която Потребителят въвежда, използва или предоставя при ползване Услугите/ Стоките, които компанията предоставя.

5.6. След като настроите Вашия профил, в него ще можете да виждате историята на покупките си, любими продукти, своите бонус точки, връщания, транзакции и др.

5.7. С направата на поръчка през уебсайта Вие гарантирате, че съгласно закона сте в състояние да сключвате обвързващи Ви договори.

5.8. Договорът за покупко-продажба от разстояние между Продавача и Клиента се смята за сключен към момента на получаването от страна на Клиента на уведомление, че Стоката от Поръчката е готова за изпращане.

5.9. Договорът за покупко-продажба, сключен между Клиента и Продавача, се състои от настоящите общи условия и всякакви евентуални допълнителни договорки между Продавача и Купувача. Всеки договор може бъде придружаван от гаранционен сертификат, издаден от Продавача или от негов доставчик за купените Стоки, в случай че е наличен такъв за тези стоки.

 

VI.ПОЛИТИКА ЗА ОНЛАЙН ПРОДАЖБА

 

6.1. Достъпът до WWW.MASLATABG.COM с цел сключване на договор за покупко-продажба от разстояние е позволен на всеки клиент. Онлайн магазинът съдържа стоки, предназначени единствено за пълнолетни клиенти.

6.2. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД си запазва правото по свое усмотрение да ограничи достъпа на който и да е клиент или потребител до сключване на Договор, ако сметне, че това би било в ущърб на „АВТО СТИЛ 07” ЕООД по какъвто и да е начин. При това положение единственото право на клиента или потребителя е да попълни формата за контакт с Нас, за да бъде информиран относно причините, които са довели до прилагането на посочените по-горе мерки. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД  не носи отговорност за каквито и да е вреди, които клиентът или потребителят е претърпял или може да претърпи в следствие на това решение, независимо от неговата правилност или основателност.

6.3. Клиентът има право да публикува мнения относно предлаганите на Сайта продукти, както и да се свързва с Нас посредством формата за контакт. Мнения или съобщения, които съдържат нецензурни думи или неподходящ речник ще бъдат премахнати от Сайта или игнорирани.

6.4. Комуникацията с Продавача може да се осъществи чрез директна комуникация  посредством формата за контакт  или чрез обявения на сайта телефон и ел. поща: +359 882 948 444;  07@maslatabg.com

6.5. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД може да публикува рекламна или промоционална информация за Стоките на Сайта, за определен период от време.

6.7. Всички цени на Стоките на сайта – WWW.MASLATABG.COM, са крайни, обявени са в лева (BGN) с включено ДДС и всички други изисквани по закон данъци или такси.

6.8. Заплащането на Стоките става обикновено посредством плащане с банкова карта през система „БОРИКА“, плащане с банкова карта през ВПОС, Пощенски паричен превод и с наложен платеж при доставката на същите, посредством куриерска фирма. Купувачът и Продавача може да договорят допълнително и друг начин на заплащане на стоките, посредством обявените начини за контакт.

6.9. В случай на уговорено онлайн плащания или плащания по банков път, „АВТО СТИЛ 07” ЕООД не носи каквато и да е отговорност за каквито и да е разходи във връзка с такси, комисионни или други допълнителни плащания, направени от клиента или неговата банка по повод на самата транзакция, както и в случаите на обмен на валута, прилагани от банката, издала картата на клиента в случаите, в които валутата е различна от BGN. Плащането с карта към „АВТО СТИЛ 07” ЕООД се приема като международно плащане от банките в България и съгласно техните правила за работа с карти и картови разплащания при такъв вид транзакции някои банки начисляват допълнителни такси. Разходите, свързани с подобни плащания са единствено за сметка на клиента. Затова „АВТО СТИЛ 07” ЕООД препоръчва на своите клиенти на направят справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да им бъдат начислени при онлайн плащания или такива чрез банка за Продукти, продавани от „АВТО СТИЛ 07” ЕООД

6.10. Клиентът или потребителят е длъжен да предостави цялата необходима информация за издаването на фактурата в съответствие с действащото българско законодателство, въз основа на която ще бъде издадена фактура за поръчаните и доставени Стоки

6.11. Някои оферти са обвързани с максимално количество, което може да бъде закупено от един клиент. Ако това е приложимо, това е подробно описано в индивидуалното предложение.

6.12. Ако „АВТО СТИЛ 07” ЕООД не можем да изпълним Поръчката, след като сте заплатили цената, ще Ви върне заплатената сума по посочена от Вас банкова сметка. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва само чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането, независимо, че банковата сметка по тази карта е на трето лице, различно от Купувача.

 

6.13. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД има право да използва подизпълнители за изпълнението на задълженията си по договора за покупко-продажба от разстояние, сключен чрез сайта – WWW.MASLATABG.COM, без да е необходимо да уведоми или получи съгласието на клиента за това. Съответно „АВТО СТИЛ 07” ЕООД ще носи отговорност за действията на тези подизпълнители като за свои.

 

VII.ПОРЪЧКА. АНУЛИРАНЕ НА ПОРЪЧКА. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА.

 

7.1. Клиентът или потребителят се задължава и отговаря за това всички данни, които е предоставил на „АВТО СТИЛ 07” ЕООД във връзка с Поръчката да са верни, пълни и точни към датата на изпращането на поръчката.

7.2.   С изпращането на поръчката клиентът или потребителят разрешава на „АВТО СТИЛ 07” ЕООД да се свърже с него пo всякакъв възможен начин, когато това се налага във връзка с направената поръчка.

7.3. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД има право да откаже да изпълни (да анулира) направената Поръчка. Анулирането на поръчката не влече каквато и да е отговорност или последващо задължение „АВТО СТИЛ 07” ЕООД спрямо клиента или потребителя във връзка с нея и последният няма право да търси от другата обезщетение за анулирането й в следните случаи:

·       неприемане от страна на банката-издател на клиента или потребителя на транзакцията при онлайн плащане;

·       осъществяване на паричната трансакция, което да не доведе до постъпване на средства по сметка на „АВТО СТИЛ 07” ЕООД при онлайн плащания

·       предоставените от клиента или потребителя данни в Сайта са непълни и/или грешни.

7.4.  Клиентът/Потребителят има право да се откаже от договора, сключен онлайн,  без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице. Клиентът или потребителят е длъжен да плати всички преки разходи (в това число и куриерски услуги) по връщането на продукти, предлагани от „АВТО СТИЛ 07” ЕООД, в случай че се откаже от договора в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на продукта и заяви това в срока за отказ. Закупен продукт се завръща в обекта от който е получен за сметка на клиента във фабричен търговски вид, не употребяван или правени опити за монтаж,  не нарушена или изцапана оригинална опаковка, която не позволява последваща продажба. Включително с касов бон удостоверяващ направената покупка, ако стоката е получена с такъв. Този срок започва да тече от датата на получаването на купената Стока от клиента или потребителя или трето лица, различно от превозвача. Клиентът или потребителят следва да върне Продукта на адрес: гр. Бургас, бул. „Янко Комитов“ № 28, като междувременно уведоми „АВТО СТИЛ 07” ЕООД за това посредством формата за контакт на Сайта – „връщане на стока“. При желание на клиента той може да се свърже с Продавача и непосредствено на обявения по-горе телефон, за да бъдат уговорени допълнителни условия за връщане на стоката. Куриерските услуги по връщане на Стоката са за сметка на клиента или потребителя.

7.5 „АВТО СТИЛ 07” ЕООД се задължава да възстанови платената цена по Поръчката в срок от 14 дни от връщането на продукта/продуктите, от които клиентът или потребителят се е отказал. Сумата ще бъде възстановена след предоставяне от клиента или потребителя на негова банкова сметка.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва само чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането, независимо, че банковата сметка по тази карта е на трето лице, различно от Купувача.

7.6. „АВТО СТИЛ 07” ЕООД се задължава да публикува в Общ

Този сайт използва бисквитки, за да ви дадем възможно най-доброто изживяване по време на престоя Ви в нашия онлайн магазин. За повече информация и настройки, моля запознайте се с нашата ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.